Τρίτη, 25 Μαΐου 2010

Μάης

Λυπάμαι που δεν έχω εικόνα γι'αυτό. Έχω μόνο περιγραφή.

Αεροπαγίτου, κάνει λίγο ζέστη, φυσάει λίγο και έχει ακόμα λίγο ήλιο. Ένα τσούρμο παιδάκια από τριών έως εφτά με οχτώ χρονών παίζουν ποδόσφαιρο και τσιρίζουν. Μερικά γελάνε, μερικά είναι κάτω και κλαίνε, άλλα κλωτσάνε την μπάλα και το σύνολο είναι τέλειο. Ένας μπαμπάς προσπαθεί να επιβάλλει την τάξη αλλά μιλάει μόνος του γιατί τα μικρά βλέπουν μόνο την μπάλα και τρέχουν πάνω - κάτω ουρλιάζοντας. Μικρά τρελά αστεράκια μέσα σ'ένα σύννεφο σκόνης.

Ξαφνικά όλα μαζί κοκκαλώνουν. Σιωπή, μούγκα, γουρλωμένα μάτια, ανοιχτά στόματα...'ααααααααααααααα'. Κοιτάω και βλέπω μια κοπέλα με ένα μικροσκοπικό σκυλάκι -λουκανικάκι. Το λουκανικάκι τρέχει, τα μικρά αρχίζουν να το κυνηγάνε, όλα μαζί, σαν πορεία και προσπαθούν να το πιάσουν. Αλλά το λουκανικάκι είναι πολύ γρήγορο.

Μου θύμισε τότε που κυνηγούσαμε τις κότες στο χωριό να τις πάρουμε αγκαλιά. 'Να πάρουμε μια κότα σπίτιιιιιιιιιιιιιιι; Και μη μου ξαναπάρεις Μπάρμπι ποτέεεεεεεε, μια κότα θέλω μόνο, ααααααααααααααααα'.

5 σχόλια:

 1. Τι γλυκό και τρυφερό :)
  Πάρε ενα κοτοπουλάκι τώρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ναιι!!να σου πάρω και σένα ένα να έχει παρέα το δικό μου; το δικό μου να το λένε Λίνο (απ΄το κοτοπουλίνο) και το δικό σου Λάκη (απ'το κοτοπουλάκι):D

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θα κάθονται στο μπαλκόνι και θα πίνουν κιόλας τα κοτοπουλάκια??

  ps:Λάκη θα λένε το δικό σου πάντως(σταυρώστε με?:P)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. χαχαχαχαχαααχαχαχαααα, ΟΚ Λάκη το δικό μου και του φοράω ροζ πουκαμισάκια να πηγαίνει για μπύρες στη Μύκονο!!!!!(σταυρώστε τον - κρεμάστε τον!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Axaxaxaxa!!!To diko mou kotopoulaki tha foraei kai gyalakia pantws :) kai tha diavazei poihsh sto Lakh :P

  ΑπάντησηΔιαγραφή