Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Zombies?

Διασχίζω την πλατεία Συντάγματος και βλέπω δεκάδες περιπολικά να έρχονται από παντού και αστυνομία μαζεμμένη στην είσοδο του μετρό. Υποψιάζομαι, αλλά ρωτάω έναν που φάνηκε να έχει ύφος παρατηρητικού περαστικού που όλα τα βλέπει, για να επιβεβαιώσω:

- Τι γίνεται;
- Βόμβα λένε.
- Α, ΟΚ....

Και προχωράω για το λεωφορείο. Χτυπάει το κινητό.

- Έλα
- Έλα, τελικά δε θα πάω στο μπλα μπλα μπλα..
- Α, γιατί;
- Βόμβα στο μετρό μωρέ.
- Α, ναι, πέρασα πριν λίγο, το άκουσα για την και-καλά- βόμβα.

Κλείνω το κινητό. Με κοιτάει μια κυρία στο λεωφορείο.

- Βόμβα, ε ;Πού;
- Στο μετρό...
- Α....μάλιστα..

Μεταμορφωνόμαστε σε zombies; Μήπως είμαστε στην τελική ευθεία; Μήπως σε λίγο τίποτα μα τίποτα δεν θα μας κάνει εντύπωση;

7 σχόλια:

  1. Δε μεταμορφωνόμαστε σε zombies απλά ήταν φάρσα και το ήξερες. Για αυτό πέρασε στο ντούκου. Γιατί κάθε μέρα μπαίνουν πολλές βόμβες αλλά λίγες σκαν. Το καλύτερο ξέρεις ποιό είναι; Ότι αν κάποιος βάλει όντως μια βόμβα στο μετρό, δε νομίζω ότι έχει ιδιαίτερο λόγο να ενημερώσει προτού σκάσει. Ή τη βάζεις ή δε τη βάζεις. Οπότε ξέρεις. Boom.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα πάντως,κοιτώντας γύρω μου περισσότερο με ανησυχεί η επιθετικότητα απο την απάθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτό που λέω είναι ότι συζητάμε για βόμβες λες και συζητάμε για μπρόκολλα.μπορεί να είναι φάρσα ή να μην είναι, μπορεί να σκάσει ή μην σκάσει, αλλά οι συζητήσεις είναι ζομπέ.
    και επιθετικότητα στο πακέτο των ζόμπυ είναι..το ζόμπυ που κάθεται σπίτι του και βλέπει τηλεόραση για τις βόμβες που σκάνε ή δεν σκάνε, βγαίνει έξω και σου σκάει μια καλή σπρωξιά για να μπει στο λεωφορείο του.
    βασικό τιπ αναγνώρισης ζόμπυ: αν τους χαμογελάσεις, τους πεις ευχαριστώ ή παρακαλώ για κάτι σε κοιτάνε σαν να είσαι ζόμπυ!!!!τσεκαρισμένο!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..έχεις φάει πολλή Αθήνα στη μάπα μάλλον. Πρέπει να βγεις λίγο στην περιφέρεια να πάρεις τον αέρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία δε πέρασες σήμερα στα καμένα βούρλα!; (!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αααα, εκπληκτικά!!!αν είχατε έρθει κιόλας θα ήταν υπέρτατα!:P αλλά μόνο το ένα management νοιάζεται..το άλλο...τίποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή